franchisenemer worden?

We Are Pluck: een stadskeuken binnen de muren van De Stadstuin. Pluck zorgt dat creatieve, jonge ondernemers voorzien worden van kwaliteit in eten en drinken. De dag positief en energiek doorkomen, daar zorgt Pluck wel voor.

hoe?

Met een kick-ass ontbijt, dagelijkse cafeïne boost, verzorgde vergadering, stevige lunch, warme maaltijd of vrijmibo. Pluck voorziet in alle dagelijkse behoeften. En dat kan óók gewoon een glimlach zijn. Als cateraar stapt pluck nooit met het verkeerde been uit bed. 

Te allen tijde vinden wij snelheid, kwaliteit en sfeer heel belangrijk. Pluck  werkt samen met lokale leveranciers om de beste catering te verzorgen. Van een rijk belegde bruine boterham tot een warme maaltijd. Heb je geen tijd of zin om te koken? Dan doet  Pluck  dat toch voor je. Kortom: Pluck is niet meer bij een alledaagse werkdag weg te denken. We are pluck is dé plek voor ontspanning, inspirerende brainstormsessies, ontmoetingen en een gezellige borrel. Werken en plezier maken gaat bij pluck hand in hand. 

Als franchisenemer bij pluck sta je er absoluut niet alleen voor. Wij bieden franchisenemers uitgebreide training en begeleiding. Zowel voor, tijdens, en na de opstartfase. Bij Pluck geven wij onder andere support bij het zoeken en selecteren van een geschikte plek, centrale inkoop, menusamenstelling en zorgen wij voor een centraal georganiseerde marketing. 

let's get plucked

Spreekt het concept van Pluck jou aan en zie jij het voor je om je eigen  Pluck  te openen? Laat die droom dan werkelijkheid worden! Vraag de franchise brochure van  Pluck  aan voor meer informatie.  

mail: info@wearepluck.nl tnv SJ Griët

contact pluck

info@wearepluck.nl